top of page

UNGE VIDERE I LIVET

Jeg tilbyder sparring- og mentorløb for unge, der skal videre i livet. Jeg følger dem tæt, bl.a. til møder med det offentlige - hele vejen rundt.

Personlig udvikling, forståelse, styre ressourcer, navigere i systemer og relationer.

 

Vil du gerne ud af et kriminelt miljø, er du på vej ind i noget skidt og vil gerne skifte retning, eller sidder du fast i livet? Men har du det svært med systemet? Så lad være med at være for stolt til at bede om hjælp, og kom og få en snak med mig.

Jeg har en bagrund fra rocker-miljøet og ville selv ønske, jeg havde haft denne mulighed for hjælp dengang.

 

Ring til mig på 22 59 59 63 eller send mig en mail: tcb@headon.dk

“Mine ar til skræk og advarsel” – Torben Villekjær, del 1

“Mine ar til skræk og advarsel” – Torben Villekjær, del 2

I HeadON handler det ikke om, hvilken kasse i kommunens system du passer ind i, men om at du er klar til at bede om hjælp. I HeadON bliver du set, hørt og forstået. Du bliver respekteret og anerkendt som den person, du er. Og vi snakker samme sprog som dig. Du bliver ikke mødt af en belærende, bedrevidende eller fordømmende tone over for dine problemer.

Når du kommer i et forløb i HeadON, kan du komme i vores hus. Her kan du spille playstation, se tv og snakke med andre unge, som du ellers ikke ville møde, men som har samme problemer som dig. Hver onsdag har vi fællesspisning kl. 16-20. Vi træner også fitness, da det er en vigtig start på opbygningen af dig som menneske, og tager på grænseoverskridende ture.

I HeadON får du tildelt en wingman, der bliver din kontaktperson og personlige støtte. Ham kan du ringe til 24/7, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du bare vil snakke. Du skal ikke skifte wingman i dit forløb, og du kan også ringe til ham uden for kontortid.

bottom of page