top of page
Forside bogen.jpeg

CTRL + ALT + DELETE

Fra rocker til menneske

 

PRIS: kr. 200,- + forsendelse

IS

CTRL+Alt+Delete er historien om at skifte identitet 180 grader. For 10 år siden var Torben C-Bohnhardt fuldrygget rocker. Han var officielt en helvedes karl med tyk hud af frygtløs ligegyldighed. Før det var han for længe siden en lille dreng, som ingen passede på eller lærte at træffe de rigtige valg. Som flyttede hjemmefra som 12-årig, blev skudt to gange i hovedet som 16-årig og mistede det ene øje. Som blev rocker som 18-årig for endelig at høre til og være en del af et fællesskab, hvor man passede på hinanden. 

Men da døren til rockerborgen smækkede bag ham, så det anderledes ud, og bagved fandtes en verden, der ikke bare var fuld af kriminalitet, våben og stoffer, men også knive i ryggen fra de såkaldte brødre.

I 30 år traf Torben masser af valg. De fleste var dårlige, og de færreste var bevidste.

Og så traf han for en ny slags valg. Et valg, der gjorde ham til et omvandrende bytte og kostede ham alle de venskaber, han nogensinde havde haft. Torben Bohnhardt sagde farvel til rockermiljøet og røg i bad standing. Fordi han ville give sin datter en bedre barndom og et bedre liv, end han selv havde haft – før det var for sent. Og fordi han ville skabe sig et liv på den anden side.

Men der var tomt derude. Ensomt. Identitetsløst. For hvem er man, når man ikke længere er den, man har været hele livet? Når man er usynlig for alle, man nogensinde har kendt? Derude, hvor det letteste i verden er at blive bitter på alle dem, der har svigtet. Forældrene, systemet, brødrene, samfundet, de såkaldte venner, skæbnen. Lige der gjorde Torben noget helt andet og meget lidt rockeragtigt. Han gik i terapi og hypnose og brugte år på at rydde op i sit hoved og sin sjæl. Han uddannede sig til coach, NLP-terapeut og hypnotisør og fandt en form for ro indeni. 

Med den følelse af ro spirede et nyt livsformål, og han stiftede nonprofit-foreningen HeadON, lige siden har hjulpet unge mænd med hårdt ydre og skadet indre ud af kriminalitet og ind i livet.

Pris bog kr. 200,- + forsendelse (70 kr.)

BOGEN DER IKKE ER EN DRØM LÆNGERE

Se videon som Silas Christoffersen har lavet.

ANMELDELSE 

Forbered dig på en bog der giver dig svedige håndflader, hjertebanken og kvalme.
Torben er indbegrebet af ”det dårlige selskab” og helt klart i kategorien som man ikke ønsker at ens børn skal lege med. En skidt knægt, med en ustabil og udfordret barndom, der har truffet et hav af dårlige valg. Hash, tyverier, vold og stoffer fra en ung alder. Et ungt menneske i frit fald. Mislykket i det gængse system. Smidt ud af diverse skoler og fyret fra diverse jobs. En ond spiral i en verden af stoffer, hævn og vold. Opskriften på den direkte vej til fængsel. Én stor deroute.
Jeg får svedige håndflader og kvalme af at læse bogen. Jeg kan sagtens genkende det dårlige selskab fra min egen ungdom, og har altid styret i en stor bue udenom. Det rådne og utilpassede. Jeg har faktisk ikke rigtig lyst til at få indblik i vores samfunds rådne blindtarm. Jeg vil faktisk helt leve i uvidenhed og på lang afstand. Fuck en usympatisk og asocial måde at leve sit liv. Små utilpassede mennesker der snylter på samfundet, imens de krampagtigt hylder loyalitet. 
Det er historien om et hav af dårlige valg og et utal af fald. Og samtidig historien om menneskets vilde evne til at genrejse sig. Hvor der er vilje, er der vej. Historien om hvordan de mest håbløse situationer kan vendes. Ying og Yang, Sort og Hvid, Op og Ned. Alt har en skyggeside og omvendt. Ren Starwars. Enten har man ”the force” eller også tilhører man ”the Dark side”. Kan det lade sig gøre at skifte side? Kan man Delete sig selv og lægge sit liv 180 grader om. CTRL ALT DELETE er Torbens historie om at trykke på genstart. En livsbekræftende fortælling om at komme videre på trods af ringe ballast og stiv modvind. 
En ubehagelig bog der beskriver livet dybest nede i den danske underverden. Kynisk, rå og usødet. Den sociale arv på speed, og et system der ikke er gearet til de brodne kar. En sørgelig karrusel. En tankevækkende bog der giver et sjældent og ærligt indblik i samfundets skyggeside.

bottom of page