top of page
kajetan-sumila-BjHyhfjcYRE-unsplash.jpg

FOREDRAG

Fra rocker til iværksætter

Bagsiden af vesten

Ctrl+Alt+Delete - om at starte forfra

FOREDRAG MED GYS OG GLÆDE

Vi blev blæst bagover af Torbens både overraskende og meget nærværende energi. Hans historie, anekdoterne, hans involverende og meget direkte facon gav både gys og glæde. Det er svært ikke at blive fanget af hans budskab, og bag det måske lidt baske ydre, er det det tydeligt, at der banker et kæmpe, stort og varmt hjerte, der kun ønsker at hjælpe dem, der har allermest brug for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Torben og hans foredrag.

Søren Kjær, facilitator for Erhvervsnetværket TANKEN

Torben er utroligt nærværende og i øjenhøjde med de unge deltagere. Foredraget fungerede rigtigt godt, og det var tydeligt at Torbens livshistorie gjorde et stort indtryk på de unge. Flere af de dem delte undervejs historier fra deres eget liv, fordi de netop kunne spejle i Torbens fortællinger.

Børnehjælpsdagen, EMPOWER4U

Det liv som Torben er blevet budt, er ikke for sarte sjæle, og jeg tænker de fleste ville være bukket under langt tidligere.

Torben giver et sublimt indblik i en lukket verden hvor vold og stoffer er dagligdagen. En opvækst som ikke bør ske for nogen børn. Hvordan vi som samfund vender det blinde øje til. Men frem for alt også et indblik i, hvad vi i forretningsverdenen kalder en ”Turn Arround”. Hvordan man med et brændende ønske forsøger at give ”pay back” til samfundet på den rigtige måde.

Torbens foredrag er et meget levende og frem for alt lærerigt. Om det er på skoler eller i store virksomheder, er der virkelig noget at hente her.

Morten Birch, Virksomheds indehaver

I lørdags hørte jeg foredraget fra “Rocker til Iværksætter”. Det var ikke alene inspirerende for mig, men også et enormt spændende projekt at høre om! Så mangler du et spændende og lærerigt foredrag skal du kontakte Torben C-Bohnhardt.

Han får mine varmeste anbefalinger.

Helene Sloth

mig to delt.jpg

FRA ROCKER TIL MENNESKE

FRA ROCKER TIL MENNESKE

Giv dine medarbejdere, kollegaer eller forening en oplevelse med sjæl og stof til eftertanke og udvikling.

 

Foredraget Fra rocker til Menneske er Torbens rejse og transformation gennem livet til at finde sin identitet og ståsted - med alt det har medført af kampe, udfordringer og lys for enden af tunnelen.


På sin barske og ligefremme facon fortæller Torben om en utraditionel måde at blive iværksætter på. Rockermiljøet og den kriminelle verden var Torbens liv, indtil han blev 30 år. Som en vej ud valgte han at uddanne sig, begynde at holde foredrag og stifte HeadON som forening. Fordi alle har ret til hjælp - uanset økonomiske muligheder.

Hør historien om Torbens start og avancement i rockerkredsene i Aarhus i 90’erne og 00’erne, og hans opstart som social iværksætter og nyt menneske. Forfremmelserne fra hang-around til fuldgyldigt medlem og videre op i graderne kan sammenlignes med et aggressivt og hurtigtvoksende erhvervsmiljø, hvor grænsen mellem venner og fjender er hårfin, og hvor topstyrelsens beslutninger kan have store personlige konsekvenser.

Som publikum vil du opleve, hvor hurtigt du selv sætter et menneske i en kasse. Og hvad der skal til inden i dig, for at du kan give en ny chance for at vise, hvem man er. Nogle mennesker er vi villige til at give en chance mere, og andre er vi ikke. Hvor går din grænse? Hvornår åbner du op for igen at kunne lade dig overraske?

En stodder er stadig en stodder, selvom han har jakkesæt på. Og en mand i jakkesæt kan lige så godt være kriminel som en mand i hættetrøje og hængebukser. Det er muligt at skifte identitet og ikke være, som man var engang. Og det er svært at flytte en person fra én kasse til en anden, når han udenpå ligner den samme i tøj og sprog.

 

Foredraget fortæller om nødvendigheden af at ville hjælpe sig selv, før man hjælper andre, om ikke at ligne en typisk iværksætter, og hvordan man kan hjælpe andre, selvom man har en helt anderledes baggrund samt tatoveringer fra top til tå.

Læs Ulrik Wilbek's udtalelse her

Varighed: 2 timer

kajetan-sumila-BjHyhfjcYRE-unsplash.jpg

BAGSIDEN
AF VESTEN

Foredraget, Bagsiden af vesten henvender sig til skoler med unge i alderen 13-18 år. Foredraget oplyser, hjælper en videre snak i gang og er med til at forebygge, at unge opsøger kriminelle miljøer. På sin barske og levende facon fortæller Torben Villekjær, stifter af HeadON, om sin fortid i rockermiljøet og kampen ud. Historien afliver myterne om, at kriminalitet betaler sig, og at livet godt kan være rosenrødt, selvom pengene er sorte.

Varighed: 2 timer

Velegnet til skoler og institutioner

kajetan-sumila-BjHyhfjcYRE-unsplash.jpg
TobenHeaderfoto_3.png

Ctrl+Alt+Delete
- om at starte forfra

Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger, trælse attituder og manglende kommunikation.

Fordraget henvender sig til et større publikum - teams i virksomheder, organisationer, foreninger, m.v.

Jeg tager dig på en rejse, hvor jeg kommer til at udfordre dine overbevisninger og måske endda provokerer dig.

Men alt selvfølgelig kærligt ment, og kun for at kunne vise dig en vej med dybere indsigt i dig selv.

Varighed: 2 timer

anbefalinger

Anbefalinger

 

Skivehus Rotary Klub havde fornøjelsen af Torbens foredrag Ctrl-Alt+Delete i april 2024. Torben starter i sit gadedrenge outfit og fortæller om en svær start på livet, om de mange forkerte valg, om behovet for at føle at han hører til, om at blive far, om at være tæt på at miste livet og endelig om beslutningen - truffet bag tremmer – om at sige farvel til det liv. Efter en toiletpause kommer han tilbage iført jakkesæt og med en Rotary-nål i reverset, der er ingen sammenligning med den person, han var før, i hvert fald ikke ”uden på”. Men inden i holder det formentlig aldrig op med at være svært. Torben har dog fundet sit kald, og han gør utvivlsomt en stor forskel for de unge mennesker, han kommer i berøring med. Hans vej fra ”Rocker til Rotarianer” viser, at det aldrig er for sent, hvis viljen er der, er der en vej tilbage. Jeg kan kun anbefale Torbens foredrag, det er med til at sætte livet i perspektiv, og for unge kan det måske endda forhindre, at de vælger den forkerte vej.
Pernille Frederiksen – præsident Skivehus Rotary Klub 2023/24

Torben kom forbi og varmede op inden vores julefrokost med et foredrag om sit liv, og hold da op 😲 hvis man gerne vil ryste sine kollegaer/ansatte med en oplevelse udover det sædvanlige, så kan jeg på alle måder anbefale at invitere Torben! 
Jeg gik derfra med en masse tanker om mit eget liv og hvordan nogle af mine valg har bragt mig til hvor jeg er idag, men i den grad også en forklaring på hvorledes det kunne have gået en helt anden retning, havde jeg blot taget et par enkelte sving i en anden retning!
Tak Torben, blot det at du får vendt én person ned af den rigtige sti er alt dit arbejde værd og jeg ved du har flyttet en masse flere end det.

Dennis Cato - Applications Engineer/Technical trainer / Neets A7S

Børnehjælpsdagen har af flere omgange haft fornøjelsen af oplæg fra Torben. Det har altid være yderst professionelt, og med stor virkning på vores unge. Det sætter gang i de unges indre dialog, men også i dialogen med deres primær voksne omkring valg i livet. 
For flere af vores unge har det gjort, at de efterfølgende ser at de er nødt til at ændre kurs.... og at det er muligt at ændre kurs - hvis man er villig til at kæmpe for det. 

Susanne Jensen - Børnehjælpsdagen

Jeg hørte Torben første gang for tre år siden. Hans historie har printet sig ind i min hukommelse.
Torben er ægte og autentisk - han er i øjenhøjde med hans publikum og nærværende i mødet med den enkelte.
Jeg tror på, at betydningsfulde voksne kan ændre skæbner - en tanke Torben er levende bevis på.
Jeg har valgt ikke at være ligeglad. At høre Torben igen har kun styrket mit valg.
Hvis I søger en person med et vigtigt budskab på hjertet, så hør hans gribende fortælling om hvordan valg har konsekvenser og trækker tråde gennem resten af livet. Tak Torben for en fantastisk eftermiddag.

Michael Jensen - Viceskoleleder / Bjerringbro Skole

Har med stor succes afholdt et en helt unik aften med en af Danmarks bedste foredragsholder i Rødding Erhvervsklub (Viborg) - det blev en helt fantastisk aften hvor Torben endnu engang var med til at flytte fordomme, samt give et indblik i sit oplevelsesrige liv, på sin helt hudløse og ærlige måde. Kim Rodrigo var sammen med Torben med til at sætte ord på sine oplevelser med HeadOn, og hvordan hans liv også havde været en udfordring indtil HeadOn og Torben, var med til at løfte ham videre i livet, og få mod på en ny start og uddannelse. Jeg lærte Torben at kende i Viborg Netværk, og ville gerne give oplevelsen videre i vores lokale erhvervsklub - vi havde en fantastisk aften ! - en stor tak til Torben og Kim, I ved hvor meget det betyder for mig at i kom til Rødding. 

Flemming Daugaard - CEO, Daugaard Energi

Har været til foredrag med Torben og hvilke tanker det satte igang . Vil til hver en tid anbefale alle at invitere Torben til at holde et foredrag og hvor han fortæller om svære ting i livet.

Arne Mouridsen - Afdelingschef / Egetæpper

 

Jeg havde fornøjelsen af at være til et foredrag med Torben en efterårsdag i Viborg i 2017. Det var en positiv øjenåbner og det kan bestemt anbefales at høre om Torbens liv, livserfaringer, menneskekundskab og samfundsmæssige engagement. Ikke mindst formår Torben at ruske op i folks vante forestillinger, hvilket fik mig til at tænke i nye baner og blive inspireret. 

Jannik Skadhauge Sano - Fuldmægtig hos Skattestyrelsen

 

Vi havde inviteret Torben til at give et foredrag om hvad han laver og brænder for - Super godt og informativt indlæg - vi laver alle valg i livet - og Torben's indlæg fik os til at tænke os om - det er ikke kun os, der skaber vores "daglig dag" men i høj grad vores omgivelser. Vi fik en viden i en verden, som vi ikke kende til. - kan varmt anbefale et foredrag med HeadON og Torben - der brænder for at hjælpe unge mennesker, der er startet 'svært" men vil videre i livet 

Niels Foged - Sales Manager / Canon Danmark A/S

Jeg sidder i et netværk for virksomhedsledere, og vi havde på et medlems opfordring inviteret Torben forbi, for at holde indlæg under overskriften fra Rocker til menneske.
Det blev en interessant og meget anderledes aften i netværket, hvor vi blev taget med ind i en verden, der ligger langt fra vores normale trygge og privilegerede liv. Torbens historie understreger, hvordan en utryg barndom kan føre til forkerte valg, der kan påvirke ens livsforløb. Samtidig gav Torbens oplæg anledning til refleksioner og diskussioner om vores egne fordomme og tilbøjelighed til at stigmatisere vores medmennesker.
Torben er en fremragende foredragsholder, der i den grad kommer ud over kanten og balancerer fornemt mellem indlevelse og provokation for at fastholde sine tilhørere.
Jeg vil anbefale alle der trænger til at få rusket op i deres privilegieblindhed et foredrag med Torben - men det er ikke for børn!

Jakob Lykke Hansen, medlem af VL21

bottom of page